Wie zijn wij


Stichting "In het zadel"

Brenda de Vries (Voorzitter)


Ik ben 32 jaar en moeder van 2 kindjes. Samen met mijn vriend (die ook 2 kindjes heeft) wonen wij in het prachtige Onderdijk. In het dagelijkse leven houd ik me bezig met de zorg aan de kinderen, en ben ik met paarden bezig. Sinds Juli 2018 zijn wij een nieuw bestuur en gaan wij weer terug "In het zadel" 

Mareille Wieringa (penningmeester)

Ik ben Mareille, ik woon in Sneek dit ligt in Friesland.

Ik heb al eens eerder in het bestuur van de stichting gezeten. Helaas door tijdgebrek ben ik toen gestopt. In het dagelijks leven werk ik bij de ING bank, dat komt in mijn functie als penningmeester goed van pas.Ik heb mijn eigen paard Hindrik,dit is een friese ruin. Hindrik rijdt ik op Z niveau ook rij ik Detmer en pony Matcho op hoog niveau en Detmer help ik uit zijn trauma te komen.

Samen met de andere betuursleden gaan wij er weer gezellige Stichting van maken 

Ilona Smith - van Kampen (alg. bestuurslid) 


Ik ben Ilona en ben moeder van 2 kinderen en een paardengek ...

Een vriendin van mij kwam met de vraag of ik in t bestuur wilde van de Stichting "in het zadel". Daar hoefde ik niet lang over na te denken en zei JA!! Ik hoop dat wij met het nieuwe bestuur Stichting in het Zadel weer op de kaart te kunnen zetten en met een frisse start weer kunnen beginnen.. maar dat gaat wel lukken aangezien wij met z'n allen een groep gezellige dames zijn met goede ideeƩn.

Tot "In Het Zadel"

Bianca Maartens (alg.bestuurslid/Vrijwilliger)

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bianca Maartens, sinds 2 jaar vrijwilliger bij stichting in het zadel. De meeste kennen mij al wel, ik rij namelijk zelf mee op de woensdagavond groep meestal op Bobby.Ook op de zaterdag laat ik wel eens mijn gezicht zien. Niet zo heel vaak want normaal gesproken ben ik in de weekende op de camping.Maar mochten er spreciale en vooral leuke dingen worden georganiseerd, ben ik van de partij. 

Copyright @ All Rights Reserved